LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Οιχαλίας : Ξεκινούν απόψε 26 Ιουλίου στα Τσουκαλαίικα οι παραστάσεις Θεάτρου Σκιών – Δείτε το πρόγραμμα

Πλούσιες είναι οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε πολλές περιοχές του Δήμου Οιχαλίας στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού.

Ειδικό βάρος δίνεται κάθε χρόνο στη διασκέδαση των παιδιών με την παράδοση να διαδραματίζει ξεχωριστό ρόλο και χαρακτηριστικές σε αυτήν την κατεύθυνση να είναι οι παραστάσεις Θεάτρου Σκιών. Φέτος, τρία διαφορετικά σχήματα θα κρατήσουν συντροφιά στα παιδιά κυρίως, διασκεδάζοντάς τα, με τις πρεμιέρα να δίνεται απόψε στις 21:00 στα Τσουκαλαίικα οπότε και το Θέατρο Σκιών Δημητρακόπουλου θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Καραγκιόζης Γραμματικός».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το συγκεκριμένο σχήμα για το υπόλοιπο του Ιουλίου και τον Αύγουστο θα ανεβάσει 7 παραστάσεις.

Το Θέατρο Σκιών Τάσος Τσώνης θα ανεβάσει 6 παραστάσεις τον Αύγουστο και το Θέατρο Σκιών – Καραγκιόζης Σπυρόπουλος 7 τον ερχόμενο μήνα, καλύπτοντας πολλές περιοχές και χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More