TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας «Μαρία Κάλλας» : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας «Μαρία Κάλλας», με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων  των Πανελληνίων Εξετάσεων, εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους/όλες τους μαθητές/τριες που κατάφεραν με αφοσίωση, κόπο και αδιάκοπη προσπάθεια να επιτύχουν τους στόχους τους!

Η στοχοθεσία, η αυτοπειθαρχία και η μεθοδική εργασία των μαθητών/τριών, σε συνδυασμό με τις ικανότητες τους, την καθοδήγηση και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους, αλλά και την αμέριστη στήριξη των γονέων τους, οδήγησαν στις υψηλές επιδόσεις και στα εξαιρετικά αποτελέσματα! Ευχόμαστε η επιτυχία τους να αποτελέσει το εφαλτήριο για την αναζήτηση και την καλλιέργεια των ταλέντων τους, για να καταφέρουν να βρουν το σκοπό της ζωής τους, τη χαρά και την ευτυχία τους!

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια και σε όλους αυτούς τους/τις μαθητές/τριες που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο τους αυτή τη φορά, αλλά όμως προσπάθησαν και αγωνίστηκαν! Ας θυμούνται ότι, όταν προσπαθεί κανείς με φιλότιμο, αγάπη και ισχυρή θέληση γι’ αυτό που θέλει πραγματικά, είναι σίγουρα επιτυχημένος!

Το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, μέσω του υψηλού ποσοστού των επιτυχιών των μαθητών/τριών μας,  αναδεικνύεται ως το σχολείο όπου η μουσική και η γενική παιδεία είναι άρρηκτα,  αρμονικά και αποτελεσματικά συνδεδεμένες! Ας εξακολουθήσει η τέχνη της μουσικής  να συνοδεύει όλα αυτά τα παιδιά σε όλη τους την ζωή, προσφέροντάς τους ευεργετικά οφέλη και συνδράμοντας στην υλοποίηση των στόχων τους!

 

Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική ακαδημαϊκή πορεία στους νέους/νέες φοιτητές/τριες!

 

   Ο Διευθυντής

Θωμάς Δ. Παλάντζας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More