TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης : Εκδήλωση – παρουσίαση λευκώματος του Σωματείου με τίτλο “Εθελοντισμός για όλους” την Παρασκευή 2 Αυγούστου

Γιορτάζοντας την επέτειο των 18 χρόνων από την ίδρυσή του το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης «Εθελοντισμός για όλους», πραγματοποιεί εκδήλωση – παρουσίαση του λευκώματος του Σωματείου με τίτλο «Εθελοντισμός για όλους.
Μεσσήνη… πόλη εθελοντισμού 2006-2023», του οποίου την επιμέλεια έκδοσης και τα κείμενα έκανε η επίτιμη πρόεδρος του Σωματείου Ντίνα Αντωνάκου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 και ώρα 8:30 μ.μ. στην παραλία Μπούκας.
Η έκδοση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Δήμου Μεσσήνης.
Ομιλήτριες: Ντίνα Αντωνάκου – Γκότση, επίτιμη πρόεδρος του Σωματείου, φιλόλογος, Αγγελική Ρουμελιώτου, κοινωνική λειτουργός, επιμελήτρια ανηλίκων.
Συντονίζει: Τζούλια Μαλλιαρού, δημοσιογράφος, υπεύθυνη Γρ. Τύπου Δήμου Μεσσήνης.
Συμμετέχουν:
Τραγούδι: Αιμιλία Σαρρή
Πιάνο : Μάρκος Κώτσιας
Τσέλο : Σταύρος Παργινός
Συμμετέχουν η χορωδία του Σωματείου Εθελοντών με τον μαέστρο Γιάννη Ζέρβα. Διοργάνωση: Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης και Δήμος Μεσσήνης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More