TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Μηδενικά τέλη φέτος για το πανηγύρι του Μελιγαλά που θα διεξαχθεί από 4 μέχρι 10 Σεπτεμβρίου

Την πρόθεσή του να στηρίξει την εμπορική πανήγυρη του Μελιγαλά η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του εορτασμού της Γέννησης Της Παναγίας που τιμάται στις 8 Σεπτεμβρίου, αποδεικνύει έμπρακτα η Δημοτική Αρχή Οιχαλίας.
Τα προηγούμενα χρόνια λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών πραγματοποιούνταν μειώσεις τελών, τα οποία φέτος, θα είναι μηδενικά, σε μια προσπάθεια να στηριχθούν οι επαγγελματίες οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα λόγω των αυξημένων εξόδων τους και της ανέχειας πολλών πολιτών.
Το πανηγύρι το οποίο διατηρεί τον χαρακτήρα του όλα αυτά τα χρόνια, με τον Δήμο Οιχαλίας να στηρίζει και να τιμά τις παραδόσεις, λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα και εκτείνεται από την οδό Εθνικού Σταδίου όπου αναπτύσσονται 65 θέσεις μέχρι την οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού, όπου αναπτύσσονται 90 θέσεις.
Παράλληλα, θα λειτουργεί και ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως το μόνο τέλος που επιβαρύνει τους εμπόρους θα συμμετέχουν είναι αυτό της κατασκευής στεγάστρων – σκιάστρων και ηλεκτροφωτισμού.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More