TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Σπύρος Χανδρινός – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ : «Έφεραν εκνευρισμό….τα υδροπλάνα»

ΑΡΘΡΑ – ΑΠΟΨΕΙΣ

Από τον Σπύρο  Χανδρινό  – Δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ :

Η αλαζονική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής αποκαλύφθηκε και για μία ακόμη φορά στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου! Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια θέματος που αφορούσε το λιμενικό ταμείο, θεώρησα καθήκον μου να θέσω ένα ερώτημα σχετικά με τις εξελίξεις για την λειτουργία υδατοδρομίου στο λιμάνι της Καλαμάτας!

Ο κύριος Βασιλόπουλος προεκλογικά και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2023, είχε εξαγγείλει ότι τα υδροπλάνα θα βρίσκονται στην Καλαμάτα το Σεπτέμβρη του 2023, ενώ στην συνέχεια μετεκλογικά επανέλαβε τις υποσχέσεις του λέγοντας ότι τα υδροπλάνα θα απογειώνονται απο από την Καλαμάτα το πρώτο τρίμηνο του 2024 (!)

Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κανένα υδροπλάνο, η ερώτηση που έθεσα εκνεύρισε ιδιαίτερα την δημοτική αρχή με αποτέλεσμα ο δήμαρχος, αφού δεν είχε τίποτα άλλο να πει, να επιστρατεύσει το γνωστό αλαζονικό του ύφος και να απαντήσει ότι πήρε 60% στις εκλογές , υπονοώντας πως αυτό το ποσοστό του δίνει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει…

Αξίζει να σημειωθεί η απαράδεκτη και για ακόμα μία φορά αλά καρτ συμπεριφορά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ο όποιος προσπάθησε να λογοκρίνει την ερώτηση μου και να μου αφαιρέσει το λόγο, λέγοντας μου, ότι είμαι εκτός θέματος (!) Ο κύριος Προεδρος, με προκλητικό τρόπο, «προστάτευσε» τον κύριο δήμαρχο προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια και να μην λογοδοτήσει για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του!

Δεσμεύομαι απέναντι στους συμπολίτες μου ότι θα συνεχίσω με συνέπεια και ευθύνη να αναδεικνύω την αλήθεια και να καταγγέλλω τις αλαζονικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές της δημοτικής αρχής!

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More