LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

24ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο αμφιθέατρο του πάρκου Μεσσήνης

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ το εντυπωσιακό διήμερο του 24ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο αμφιθέατρο του πάρκου Μεσσήνης, με παραδοσιακούς χορούς της Ανατολικής Ρωμυλίας και Θράκης και της Πελοποννήσου.
Οι Σύλλογοι «Ανατολική Ρωμυλία Καρυωτών Γιαννιτσών», οι «Ακρίτες Αλμωπίας» και «Οι Φίλοι της Μεσσήνης», ενθουσίασαν το κοινό με το πρόγραμμά τους και χειροκροτήθηκαν θερμά τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.
Ο Δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τους χορευτές του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μεσσήνης» για την αγάπη τους για τις πολιτιστικές μας παραδόσεις και τον τόπο μας καθώς και τους συμμετέχοντες συλλόγους «Ανατολική Ρωμυλία Καρυωτών Γιαννιτσών» και «Ακρίτες Αλμωπίας», που ταξίδεψαν από την Πέλλα για να λάβουν μέρος στο διήμερο φεστιβάλ.
Εξέφρασε επίσης την πρόθεση να διευρυνθεί και να ενισχυθεί το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών το οποίο αποτελεί ισχυρό πολιτιστικό στοιχείο του τόπου μας και να διεθνοποιηθεί με περαιτέρω ενίσχυση και συμμετοχή συλλόγων ξένων χωρών.
Ευχαριστίες για την επιτυχημένη διοργάνωση εξέφρασαν και οι εκπρόσωποι των φιλοξενούμενων συλλόγων.
Με τη λήξη, δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους συμμετέχοντες οι οποίοι με τη σειρά τους πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα από τον τόπο τους.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More