TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων 500 ωφελουμένων από τον Δήμο Οιχαλίας για κατάρτιση και πρακτική εκπαίδευση

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών από υποψηφίους ενδιαφερομένους για συμμετοχή στην Πράξη «Ολοκληρωμένα Προγράμματα προώθησης στην απασχόληση στην περιοχή εφαρμογής του Εδαφικού Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης». Το επιδοτούμενο πρόγραμμα (2.200 ευρώ) που αφορά στην κατάρτιση και πρακτική εκπαίδευση με στόχο τον μετασχηματισμό του προσωπικού απευθύνεται σε 500 ωφελουμένους από τον Δήμο Οιχαλίας και έχει διάρκεια 440 ώρες.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μαρία Κάλλας» στον Μελιγαλά από τις 08:00 έως τις 15:00 εξειδικευμένο προσωπικό ενημερώνει τους ενδιαφερομένους και παρέχει διευκρινήσεις αναφορικά με το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι ωφελούμενοι. Παράλληλα, μπορεί να υποβάλλονται αιτήσεις αν οι ενδιαφερόμενοι δυσκολεύονται να προχωρήσουν στη διαδικασία.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του έργου για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών είναι: https://arkadia.dek.gr/

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

  • Κάτοικοι Δήμου Οιχαλίας
  • Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More