TOP NEWS ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής”: Σεπτέμβριος 2024 – Δράσεις πεζοπορικού τμήματος.

 Ο Σύλλογος Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” υποδέχεται το Φθινόπωρο με δυο ήπιες εξορμήσεις εντός Μεσσηνίας οι οποίες είναι:
8 Σεπτεμβρίου: Πεζοπορία για όλη την οικογένεια στον βορειοδυτικό Ταΰγετο, από τον Άγιο Νικόλαο έως τον Άγιο Παντελεήμονα στα 1.627 μ. υψόμετρο, όπου είναι τριεθνής σημείο των Νομών Μεσσηνίας, Λακωνίας και Αρκαδίας.
Βαθμός δυσκολίας Α΄ και ώρες πορείας 3:00 (+/-).
22 Σεπτεμβρίου: Πεζοπορία από το χωριό Πηγάδια στο καλντερίμι που ενώνει το χωριό με τα χωριά της Μάνης, περνώντας από το Πηγαδιώτικο γεφύρι, θα καταλήξουν μέσα στην κοίτη του φαραγγιού Ριντόμου, για να θαυμάσουν το εντυπωσιακό ”Στένωμα” !
 Πληροφορίες, παρακαλείστε απογευματινές ώρες στην κα. Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου) στα τηλέφωνα: 27210 90627 και 697 425 2234 ή στο φβ: Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ και στο instagram: efklis_pezoporikos_kalamatas

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More