TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Εθελοντική δράση : «Τα σχολεία αρχίζουν και οι τσάντες γεμίζουν!» – Παράδοση σχολικών ειδών στον Δήμο Μεσσήνης

Στο πλαίσιο της κοινωνικής εθελοντικής δράσης «Τα σχολεία αρχίζουν και οι τσάντες γεμίζουν!» παραδόθηκαν σήμερα στον Δήμο Μεσσήνης, 35 πλήρως εξοπλισμένες σχολικές τσάντες και άλλα σχολικά είδη.
Η δράση διοργανώθηκε από την ΚοινΣΕπ «Φάος» για 3η συνεχή χρονιά και υποστηρίχθηκε στη Μεσσήνη από την ΚοινΣΕπ «Ρέκτης» και το Σωματείο Εθελοντών του Δήμου Μεσσήνης, με στόχο την ενίσχυση των μαθητών που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
Η παράδοση των σχολικών ειδών, έγινε από την Πρόεδρο της «Φάος» Νέλλη Κουβελάκη, τον Πρόεδρο της ΚοινΣΕπ «Ρέκτης» Σταύρο Ζέππο και τον Πρόεδρο του Σωματείου Εθελοντών Νίκο Τερζή. Η παραλαβή έγινε από τους Αντιδημάρχους Ελένη Τσέλιου και Ηλία Γεωργόπουλο, την Πρόεδρο της Κοινότητας Μεσσήνης Δώρα Βαρανάκη και την προϊσταμένη Τμήματος Παιδείας Χριστίνα Αθανασοπούλου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More