LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

1ο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου Καλαμάτας – Ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας από την Παρασκευή 13 έως την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024.

Κατά το διάστημα αυτό, οι επισκέπτες και κυρίως τα παιδιά που συμμετείχαν απόλαυσαν ποικίλες δράσεις. Το Φεστιβάλ επισκέφθηκαν πολλά Σχολεία της πόλης, καθώς επίσης το 7ο, 8ο, 9ο και 14ο ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να “ταξιδέψουν” στον μαγικό κόσμο της αφήγησης παιδικού βιβλίου, να συμμετάσχουν στις εκπαιδευτικές δράσεις και φυσικά να απολαύσουν διαδραστικά, χοροθέατρο, θεατρικά παιχνίδια, βιωματικά εργαστήρια και πολλά ακόμα.

Στην τελετή λήξη που πραγματοποιήθηκε, χθες, τόσο ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος όσο και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Φάρις Σωτήρης Κριτσωτάκης επεσήμαιναν την αξία του παιδικού βιβλίου στην διαπαιδαγώγηση και εξέλιξη των παιδιών. Από την πλευρά τους οι συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ, Ευαγγελία Μακρή, Λέττα Πετρουλάκη και Αθανασία Χρονοπούλου ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με περισσότερες εκπλήξεις.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More