TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

6ος Μαινάλιος Δρόμος στην Τρίπολη – Τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας εκπροσώπησαν 4 μέλη

Με επιτυχία πραγματοποιηθήκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο 6ος Μαινάλιος Δρόμος στην Τρίπολη που διοργανώθηκε απο τον Σύλλογο Αραχαμητιωτών “Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος”,το Φιλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών και τον Σύνδεσμο Εν Αθήναις Αραχαμηταίων υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης.
Ο αγώνας τρεξίματος 14 χλμ. είχε αφετηρία τη Μεταμόρφωση Αραχαμίτας και ακολούθησε τη δοιαδρομή Ασέα – Αθήναιο – Κεραστάρη – Αραχαμίτα, με τερματισμό στη Μεταμόρφωση.
Σκοπός του αγώνα ήταν η ανάδειξη της ιστορίας του τόπου μας και του νεοεκσκαφέντα Ιερού της Αρτέμιδος της Λυκοάτιδος.  Η ανασκάφή έγινε από το Φινλανδό αρχαιολόγο, Björn Forsén.
Τον ΣΔΥΜ εκπροσώπησαν 4 μέλη οι οπόιοι έτρεξαν στον αγώνα είναι οι Μπαρτζελιώτης Διονύσιος με χρόνο 1:15:00, ο Λαμπίρης Αλέξανδρος με χρόνο 1:19:28, η Δουράκου Ραλίτσα με χρόνο 1:27:03 και η Μπάκα Γεωργία με χρόνο 1:36:26.
Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα μέλη και την άψογη οργάνωση του αγώνα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More