TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Καταγγελία Αντιφασιστικής Κίνησης για τον βανδαλίσμό αυτοκινήτου στην Καλαμάτα

Η αντιφασιστική κίνηση  μετά τον βανδαλισμό  αυτοκινήτου επιχειρηματία στην Καλαμάτα καταγγέλλει  το γεγονός  

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

“Οι φασίστες ξαναβγαίνουν από τις τρύπες τους. Είμαστε πολλές και πολλοί και θα μας βρουν μπροστά τους!

 Αυτή τη φορά, τα φασιστοειδή δεν έμειναν μόνο στην προσπάθεια να σπείρουν το μίσος και το ρατσιστικό τους δηλητήριο. Χθες το βράδυ- όπως άλλωστε κάνουν πάντα- βανδάλισαν το επαγγελματικό αυτοκίνητο ενός καλαματιανού γιατί είχε την ανθρωπιά να αντιτάξει σε σχόλιο μίσους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενάντια στους μετανάστες που διασώζονται και φτάνουν στην πόλη μας ότι “άνθρωποι είναι και αυτοί”  

 Συγκεκριμένα, αυτοί οι θρασύδειλοι έγραψαν με σπρέι πάνω στο επαγγελματικό του φορτηγό αυτοκίνητο ρατσιστικό σύνθημα μαζί με το γνωστό στοχάδι.
Αυτό δείχνει ολοφάνερα τον πραγματικό στόχο αυτών των βανδαλισμών που είναι η τρομοκράτηση κάθε φωνής που ορθώνεται απέναντι στο μίσος και το δηλητήριο που χύνουν. 


Οι άνθρωποι που φτάνουν στη χώρα μας διωγμένοι από τον πόλεμο και τη φτώχεια δεν είναι εισβολείς, ούτε εχθροι. Η στοχοποίηση τους από τους φασίστες έχει μοναδικό στόχο να συγκαλύψει τον πραγματικό ένοχο για τα δεινά των λαών: το σύστημα της εκμετάλλευσης που γεννά φτώχεια και πολέμους.

Τους λέμε καθαρά ότι θα μας βρουν όλες και όλους, όσες και όσους ακόμα διατηρούμε την ανθρωπιά μας, απέναντί τους.

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ “

Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More