TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Καθολικό το αίτημα για την άμεση κατασκευή του δρόμου «Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα»

Ο Δήμος Καλαμάτας συμμετείχε σε δράση διεκδίκησης για την υλοποίηση του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Την πρωτοβουλία, στην οποία συμμετείχαν πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες, εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων, καθώς πολίτες από τη Μεσσηνία και την Ηλεία, είχαν οι Εμπορικοί Σύλλογοι των δύο περιοχών. Καθολικό αίτημα, όπως αυτό εκφράστηκε, η άμεση κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου.

b42834b4 deeb 453d 9381 9ae00ad2d455

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της χθεσινής συγκέντρωσης, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά συνάντηση αντιπροσωπείας των φορέων με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Θανάση Κοντογιώργη. Στη συνάντηση μετείχαν εκ μέρους της Μεσσηνίας, η Δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Φάβας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Τερζής.

c07f8035 903e 474a 9492 20e3329b699b

Μιλώντας για τη δράση διεκδίκησης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Καλαμάτας, Αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας, επεσήμανε την αξία των κοινών δράσεων όλων των φορέων Μεσσηνίας και Ηλείας, καθώς ο εν λόγω οδικός άξονας είναι αναγκαίος για την ασφάλεια και την ανάπτυξη της περιοχής. Τόνισε, δε, ότι ο Δήμος Καλαμάτας, ενώνει τη φωνή του στην κατεύθυνση να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις που θα οδηγήσουν στην κατασκευή του πολύπαθου οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

6024d431 1b29 4180 8e2c 64b63eaeb469

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More