TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας παρουσιάζει τον Χάρη Λουφόπουλο LIVE!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Χάρης Λουφόπουλος έρχεται για πρώτη φορά στην Καλαμάτα, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ (Κουτσομητρόπουλου 6), την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ, για να μας χαρίσει μια μοναδική μουσική βραδιά.
Με σπουδές στο τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας και με δάσκαλο τον καταξιωμένο Δημήτρη Μυστακίδη, ο Χάρης Λουφόπουλος έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στο χώρο του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, πειραματιζόμενος παράλληλα με την παραδοσιακή, ροκ και έντεχνη μουσική.
  Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός έχει στο ενεργητικό του αρκετές δικές του δισκογραφικές δουλειές και πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και καλλιτεχνικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.
Κι επίσημα πολίτης της Καλαμάτας πλέον, αφού πρόσφατα μετακόμισε στην πόλη μας, ο Χάρης, με την κιθάρα και το λαούτο του, την Παρασκευή θα μας ταξιδέψει σε μουσικά τοπία από διάφορες γωνιές της Ελλάδας, με έμφαση στην Κρήτη, αλλά και σε δικές του δημιουργίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.
Ελάτε να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη ένταση, αυθεντικότητα και μουσική!
Είσοδος: 3€ (συμβολική τιμή για την ενίσχυση του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας)
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε στα τηλέφωνα: 27210 85936 &  6944 786872
Πάρτε μια πρόγευση ακολουθώντας τον δημιουργό στο Youtube @HarisLoufopoulos εδώ 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More