TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Γιορτή του Νότου Vol.3 – Γιορτή για τα αδέσποτα – 26 ,27 & 28 Οκτωβρίου

Αναφέρουν σχετικά οι  διοργανωτές της γιορτής : 
“Έφτασε ο καιρός για την Γιορτή του Νότου Vol.3!!!
Η Γιορτή του Νότου είναι αφιερωμένη, ως γνωστό, στα αδέσποτα πλασματάκια της περιοχής μας. Στόχος μας είναι μέσα από αυτήν να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα χρήματα και αγάπη μπορούμε, ώστε να βοηθήσουμε τον Φιλοζωικό όμιλο Καλαμάτας, +ΒΙΩΝΩ, ο οποίος χρόνια τώρα φροντίζει χιλιάδες αδέσποτα κάθε είδους σε όλη την Μεσσηνία!

Ως συνέπεια, είναι αφιερωμένη και στους ηρωικούς αυτούς Ανθρώπους, τους εθελοντές, που τα φροντίζουν καθημερινά ξεπερνώντας τον εαυτό τους.
Επίσης είναι αφιερωμένη σε όλους εμάς που έχουμε ανάγκη για προσφορά, αγάπη, συνύπαρξη, συνέργεια, ομορφιά, αλληλεγγύη, πράξη, καθαρότητα, αισιοδοξία, αλληλεπίδραση και ανταλλαγή ενέργειας.
Ανάγκη για ζωή με λίγα λόγια!!!
Δίνοντας δεύτερη ευκαιρία σε ρούχα και αντικείμενα δίνουμε μια ακόμα ευκαιρία στα αγαπημένα αυτά πλάσματα. Θα σας περιμένουν πολλά υπέροχα πράγματα όπως Graffiti, Vegan food, face painting, χειροποίητες κατασκευές, χορός και πολλή μουσική!
Χάρη στις προσφορές ειδών από επιχειρήσεις και συμπολίτες μας η λίστα του τι θα συναντήσετε όλο και μεγαλώνει!
Η Γιορτή του Νότου Vol.3 είναι μια πρωτοβουλία των επαγγελματιών της περιοχής της Υπαπαντής καθώς και πολλών καλών φίλων οι οποίοι με μεγάλη χαρά και καλή διάθεση συνεργάζονται για την υλοποίησή της.
Τέλος, είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Χρήστου Παπαδημητρίου και την οικογένειά του οι οποίοι υπήρξαν η αρχική κινητήριος δύναμή μας. Είθε η ψυχή του να βρει ανταπόδοση και η οικογένειά του δύναμη να τον σκέφτεται με χαμόγελο…”
Γιορτή του Νότου Vol.3
26 ,27 & 28 Οκτωβρίου
Μπενάκη Εμμανουήλ,  Καλαμάτα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More