TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΜΑΖΙ…ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ – Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Η Πανελλαδική Καμπάνια «ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρίας & της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας ,συνεχίζει το ταξίδι της, μετά την Αθήνα και το Ναύπλιο, στον τρίτο της σταθμό , την Καλαμάτα.
Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας,
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Καλαμάτας , υπό την Αιγίδα : της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας, του Ιατρικού συλλόγου Μεσσηνίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας,της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και της International Action Art.
Την εκδήλωση συντονίζει η Κλέλια Χαρίση, Κεντρική Πρέσβειρα της Καμπάνιας και τηλεοπτική παραγωγός-παρουσιάστρια της ταξιδιωτικής εκπομπής ΑΠΟΣΤΟΛΗ του STAR CHANNEL σε μία διαδραστική μορφή συζήτησης ανάμεσα στους επιστήμονες και το κοινό.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More