LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

“Τα Γεράκια” / Νέδουσα: Προορισμός για όλες τις εποχές.

Η πεζοπορική βιωματική ομάδα «Τα Γεράκια» σε πρόσφατη εξόρμηση της στον Ταΰγετο κατέγραψε τις φυσικές ομορφιές της Νέδουσας και την συστήνουν ως προορισμό για όλες τις εποχές, με αφιερώματα στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Στην ομορφιά που χάνεται» (facebook).

Η Νέδουσα που κυοφορεί θρύλους και μαρτυρίες από τους αγώνες της απελευθέρωσης του έθνους, διατηρεί μνημεία πολιτισμού και αξιοθέατα που συνδυάζουν την φυσική ομορφιά του Ταϋγέτου εμπλουτισμένα με τη θρησκευτική πίστη ενώ παράλληλα διατηρεί  έθιμα από τα βάθη των αιώνων, παραμένει ελκυστική και φιλόξενη όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Τα μέλη της βιωματικής πεζοπορικής ομάδας «Τα Γεράκια» μέσα από το φωτογραφικό τους οδοιπορικό παροτρύνουν τους λάτρεις του εναλλακτικού τρόπου διασκέδασης και όσους επιθυμούν να βιώσουν την ορεινή φιλοξενία και «γοητεία» του Ταϋγέτου να εντάξουν στο πρόγραμμα των  περιηγήσεων τους τη  γραφική Νέδουσα.

Η ευρύτερη περιοχή είναι εφαλτήριο ήπιων αλλά και ιστορικών διαδρομών. Για την παρουσίαση της Νέδουσας μέσα από το φωτογραφικό υλικό που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο συνεργάστηκαν ο Άρης Μπαρκούρας, , ο Δημήτρης Κουραμπάς, ο Βασίλης Καπακλής, ο Γιάννης Λάσκαρης και η Νίκη Γιαννακοπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More