TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Οιχαλίας : Πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Μετά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις, θα τελεστούν δεήσεις στη μνήμη των ηρώων, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημερας, κατάθεση στεφάνων και παρελάσεις μαθητριών και μαθητών σε πολλές περιοχές του Δήμου Οιχαλίας.

Οι εκδηλώσεις στο Διαβολιτσι θα ξεκινήσουν στις 9:20 το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα της μεγάλης γιορτής και η παρέλαση θα διεξαχθεί στις 10:30.

Την ίδια ώρα θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις και στη Μερόπη, ενώ στο Δωριο η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 9:45 και ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και απαγγελία ποιημάτων.

Ξεχωριστές, αναμένονται οι εορταστικές εκδηλώσεις και στην πρωτεύουσα του Δήμου Οιχαλίας, στον Μελιγαλά, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί, με την παρέλαση να να διεξάγεται με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής στις 11:30.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More