TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

«Αγκαλιά μ’ ένα βιβλίο, η βιβλιοθήκη πάει σχολείο» : “Μίλα μου” της Μαρίνας Γιώτη , παρουσίαση την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, σε συνεργασία με το 13ο και 23ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας, υποδέχεται τη συγγραφέα Μαρίνα Γιώτη για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Μίλα μου».

Σας προσκαλούμε σε μία μοναδική εκδήλωση, όπου θα «μιλήσουμε» και θα «πετάξουμε» από πάνω μας τα βάρη των αρνητικών συναισθημάτων, με οδηγό ένα βιβλίο που προάγει την ψυχική ενδυνάμωση. Μέσα από αυτή την ιστορία, τα παιδιά θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται το άγχος, τη θλίψη, τον φόβο, ενώ θα ανακαλύψουν τη δύναμη της φιλίας και της συναισθηματικής έκφρασης.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνωσίας της βιβλιοθήκης «Αγκαλιά μ’ ένα βιβλίο, η βιβλιοθήκη πάει σχολείο», το οποίο υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, και έχει στόχο να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στον κόσμο του βιβλίου και της ανάγνωσης.

Θα λάβει χώρα την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024, στις 18:30, στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.
Η παρουσίαση διοργανώνεται σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ και τις Εκδόσεις Διόπτρα και απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών, καθώς και σε γονείς, εκπαιδευτικούς και όσους αγαπούν τα παιδικά βιβλία.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί τη μαγεία της αφήγησης και της συναισθηματικής έκφρασης, μέσα από το έργο της Μαρίνας Γιώτη.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More