TOP NEWSΕΙΔΗΣΕΙΣΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ε.Π.Κ.Ν.Μ. – Ανοικτή ομιλία για το νέο προεδρικό διάταγμα, την Τετάρτη 11 Ιουνίου

Η Ένωση Προέδρων Κοινοτήτων Νομού Μεσσηνίας (Ε.Π.Κ.Ν.Μ.), σε συνεργασία με την Εταιρεία CKBSM (Μεσιτικό Γραφείο και Υπηρεσιών, με πανελλαδική εξυπηρέτηση), συνδιοργανώνουν ανοικτή ομιλία, με στόχο την έγκαιρη και σφαιρική ενημέρωση, των μελών της Ένωσης και παριστάμενων ιδιοκτητών ακινήτων.

Η ομιλία, θα επικεντρωθεί στις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία, σχετικά με το Προεδρικό Διάταγμα της 15-04-2025 – ΦΕΚ 194/Δ/15-04-2025 [129/ 2025], που αφορά την οριοθέτηση οικισμών κάτω των 2000 κατοίκων, αλλά και σε ζητήματα διαχείρισης ακίνητης περιουσίας.

Η ομιλία, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2025, στις 19:00, στο Αμφιθέατρο Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας (Αριστομένους 33, Καλαμάτα).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοικτή στο κοινό.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που Accept Read More