TOP NEWSΕΙΔΗΣΕΙΣΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ζωντάνεψε ο Ταΰγετος  από τους Λαδαίους και την ομάδα «Τα Γεράκια»

Μια ξεχωριστή δράση με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Ταΰγετο, στο πλαίσιο της δασικής αναψυχής και της ανάδειξης της βιωματικής εμπειρίας στο βουνό.
Τη διοργάνωση είχαν ο Σύλλογος Απανταχού Λαδαίων και η ομάδα «Τα Γεράκια».

Ο προορισμός ήταν το παρατηρητήριο, πολύ κοντά στις κατασκηνώσεις και το Τουριστικό, ένα σημείο με εξαιρετική θέα και επαφή με τη φύση. Στην εξόρμηση συμμετείχαν άτομα όλων των ηλικιών, ακόμη και μικρά παιδιά, που απόλαυσαν τη διαδρομή και τη γνωριμία με το φυσικό περιβάλλον του Ταϋγέτου.

Η δράση εντάσσεται στις προσπάθειες των διοργανωτών να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά στη φύση, να ενισχύσουν τη συλλογικότητα και να αναδείξουν τις ομορφιές του τόπου μέσα από τη βιωματική εμπειρία.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που Accept Read More