TOP NEWSΕΙΔΗΣΕΙΣΜΕΣΣΗΝΙΑ

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Τρόφιμα για τα παιδικά χωριά SOS συγκέντρωσαν οι Μαθητές της Α΄ Λυκείου του 3ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν: 

Στα πλαίσια του προγράμματος του Ενεργού Πολίτη για τον εθελοντισμό και της συμμέτοχης των μαθητών της Α΄ Λυκείου στο πρόγραμμα “Κι αν ήσουν εσύ;” του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, συγκεντρώσαμε τρόφιμα κατά το μήνα Δεκέμβριο και παραδώσαμε σε εθελοντικούς φορείς της πόλης μας, καθώς και στα Παιδικά χωριά SOS Καλαμάτας.

Στο σχολείο μας την Τρίτη 23/12/2025, παρευρέθηκε η κοινωνική λειτουργός, Δημητροπούλου Νάσια, υπεύθυνη της τοπικής ομάδας στήριξης των Παιδικών χωριών SOS KΚαλαμάτας και μίλησε στους μαθητές της Α΄ Λυκείου για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, καθώς και για το Κέντρο Επαγγελματικής και Οικογενειακής υποστήριξης Καλαμάτας των Παιδικών χωριών SOS Καλαμάτας.

Η κ. Δημητροπούλου παρέλαβε τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν οι μαθητές του σχολείου μας για να τα παραδώσει στις οικογένειες που στηρίζουν τα Παιδικά χωριά SOS στην πόλη της Καλαμάτας.

Ευχαριστούμε πολύ τη Διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, για την συμβολή τους στη συλλογή των τροφίμων, τις οικογένειες και τους μαθητές μας που ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση των απόρων οικογενειών που στηρίζουν τα Παιδικά χωριά SOS στην πόλη μας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που Accept Read More