TOP NEWSΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας : Τριήμερη εξόρμηση  στα βουνά της Ευρυτανίας

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει τριήμερη εξόρμηση  στα βουνά της Ευρυτανίας και πιο συγκεκριμένα στο Βελούχι και στην Χελιδόνα.
Πρόγραμμα:
Σάββατο 31/01/2026 αναχώρηση το πρωί 5:30π.μ. από τα εντευκτήρια του Συλλόγου με κατεύθυνση το Καρπενήσι.  Από το Καρπενήσι θα συνεχίσουμε ως το χιονοδρομικό που θα ξεκινήσουμε την ανάβαση στην Ψηλή κορυφή (Βελούχι).
Υψομετρική: 1.850μ-2.315μ.
Απόσταση διαδρομής: 2.5-3 χλμ.
Επιστροφή στο Καρπενήσι και διανυκτέρευση.
Κυριακή (1/2) θα ξεκινήσουμε από το Καρπενήσι προς το παλιό μικρο χωρίο για να ξεκινήσουμε την ανάβαση στην Χελιδόνα.
Επιστροφή και διανυκτέρευση στο ορειβατικό καταφυγίου Βελουχίου.
Δευτέρα (2/2) επίσκεψη στο Μουσείο Βουνού Καρπενησίου ή μικρή πεζοπορία. Επιστροφή στην Καλαμάτα.
Κόστος εξόρμησης: 50 ευρώ για τα μέλη και 60 ευρώ για τα μη μέλη
(Το κόστος διαμονής δεν περιλαμβάνεται στην τιμή).
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον αρχηγό: Καββαθάς Γιώργος (6980545687)
Για την αποτελεσματικότερη διοργάνωση της εξόρμησης, παρακαλούμε για δηλώσεις συμμετοχής το συντομότερο δυνατό.
📌 Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν στην εξόρμηση θα πρέπει να καταβάλλουν το κόστος συμμετοχής στα  γραφεία του συλλόγου (καθημερινά 21:00-22:00)
Για εγγραφή νέων μελών δείτε εδώ
Σε άτομα ηλικίας έως 25 ετών παρέχεται έκπτωση στις εξορμήσεις εφόσον είναι μέλη του Συλλόγου. Η εγγραφή τους είναι δωρεάν και δεν καταβάλλεται συνδρομή για το πρώτο έτος.
Το πρόγραμμα της εξόρμησης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που Accept Read More