Μια ανοιξιάτικη δράση που συνδυάζει πεζοπορία, επαφή με τη φύση και την αρχιτεκτονική, καθώς και στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, διοργανώνει την Κυριακή 17 Μαΐου η πεζοπορική βιωματική ομάδα «Τα Γεράκια».
Η εξόρμηση ξεκινά από το χωριό Λυκισσα, με πεζοπορία στον όμορφο Λυκόδημο, προς τα χωριά Αγνάντιο και Γαμβριά. Η πεζοπορική διαδρομή είναι ήπια και κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, ευχάριστη και μέσα σε ένα υπέροχο τοπίο, όπου ο περιηγητής θα γνωρίσει και την αρχιτεκτονική του τόπου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το τοπίο, τον καθαρό αέρα και τη μοναδική θέα της περιοχής.
Στη συνέχεια, με το πέρας της πεζοπορίας, η ομάδα θα μεταβεί στον Άγιο Ανδρέα για στιγμές ξεκούρασης και αναψυχής δίπλα στη θάλασσα, σε μια ημέρα που συνδυάζει δραστηριότητα, παρέα και χαλάρωση.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους όσοι αγαπούν τη φύση και το περπάτημα.
Σημείο συνάντησης: Λυκισσα, ώρα 09:30
Για πληροφορίες: 694 556 8387 – laskaris0@gmail.com
