Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Μπάσκετ του προγράμματος «Άθληση για Όλους» του Δήμου Καλαμάτας, που υλοποιείται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Η αυλαία της διοργάνωσης έπεσε με τη διεξαγωγή του Μικρού και του Μεγάλου Τελικού, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Τουρισμού, Γιώργου Λαζαρίδη. Η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε ορόσημο, καθώς συμμετείχαν για πρώτη φορά 16 ομάδες, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του θεσμού. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα Olympico Padel επικρατώντας στον τελικό της ομάδας των Γεωπόνων, ενώ την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα Chalikoulectris.
Κατά την τελετή λήξης, εκτός από τα κύπελλα και τα μετάλλια, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στην “Κ.Ε.Δ. – ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ” για τη συμβολή της στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων, στον Παναγιώτη Μουστάκη για την προώθηση του προγράμματος «Άθληση για Όλους» μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στην Αγγελική Μανούσου για τη σταθερή συμμετοχή και τη στήριξή της στο πρόγραμμα «Άσκηση Ενηλίκων – Μυϊκή Ενδυνάμωση», αποτελώντας παράδειγμα ενεργού συμμετοχής για όλους.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές για τη συμμετοχή και το ήθος τους, καθώς και ευχαριστίες στους διαιτητές, τους γιατρούς, τη γραμματεία των αγώνων, τους γυμναστές των προγραμμάτων και τους εργαζόμενους του Τμήματος Αθλητισμού για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχημένη διοργάνωση.
Ο Δήμος Καλαμάτας συνεχίζει να επενδύει στον μαζικό αθλητισμό, ενισχύοντας τα προγράμματα «Άθληση για Όλους» και προάγοντας τη συμμετοχή των δημοτών στην άσκηση.



