Η ΛΕ.ΜΟ.ΜΕ ανακοινώνει την 15η Συνάντηση Μοτοσυκλέτας στις Κατασκηνώσεις της Αγίας Μαρίνας:
Για 15η χρονιά, οι δρόμοι μας οδηγούν σε μια μεγάλη μοτοσυκλετιστική γιορτή!
Από την Παρασκευή 4 έως και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026, στις Κατασκηνώσεις της Αγίας Μαρίνας, μέσα στη μαγεία της φύσης, η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Μεσσηνίας και Φίλων Μοτοσυκλέτας «ΛΕ.ΜΟ.ΜΕ. – ΜΟΤΟΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ» ετοιμάζεται να γράψει ένα ακόμη δυνατό κεφάλαιο στην ιστορία της.
Με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από τον Δήμο Καλαμάτας, η μεγάλη μοτοσυκλετιστική μας παρέα θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει βουνό, δροσιά, φυσική ομορφιά και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Ο φετινός Ταΰγετος αποκτά ακόμη πιο ιδιαίτερο συμβολισμό, με το μήνυμα:
Ταΰγετος – Πνεύμονας Ζωής
Ένα σύνθημα που μας θυμίζει την αξία του βουνού, της φύσης, της υπαίθρου και της ανάγκης να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τους τόπους που μας φιλοξενούν.
Η παράδοση συνεχίζεται και φέτος σας περιμένουμε όλους για να τη ζήσουμε παρέα, με ακόμα περισσότερες εμπειρίες, χαμόγελα, διαδρομές και αναμνήσεις πάνω στη μοτοσυκλέτα.
Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να προσελκύσει περισσότερες από 500 μοτοσυκλέτες από όλη την Ελλάδα, που θα κινηθούν προς και από τον Ταΰγετο, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό τριήμερο μοτοσυκλετιστικής παρουσίας, συνάντησης και εξωστρέφειας.
Σε περιμένει ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες:
-
- Μοτοσυκλετιστικές διαδρομές στον Ταΰγετο και την ευρύτερη περιοχή.
- Ταξιδιωτικές παρουσιάσεις και ιστορίες από δρόμους μακρινούς και κοντινούς.
- Μουσική, παρέες και διασκέδαση κάτω από τον έναστρο ουρανό.
- Κατασκήνωση στη φύση, σε ένα μοναδικό ορεινό περιβάλλον.
- Παραδοσιακές γεύσεις, τοπικά προϊόντα και αυθεντική φιλοξενία.
- Νέες γνωριμίες, δράσεις και στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.
Η γιορτή μας δεν είναι απλώς μια συνάντηση. Είναι ένα ταξίδι φιλίας, αλληλεγγύης και αγάπης για τη μοτοσυκλέτα. Είναι η στιγμή που αναβάτες από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας μοιράζονται ιστορίες, ανταλλάσσουν εμπειρίες και γίνονται όλοι μια μεγάλη μοτοσυκλετιστική παρέα.
Αν αγαπάς τη μοτοσυκλέτα, την περιπέτεια, τη φύση και την παρέα, αυτό είναι ένα τριήμερο που δεν πρέπει να χάσεις.
Κράτα τις ημερομηνίες, ετοίμασε το κράνος σου και έλα να ζήσεις τρεις μέρες γεμάτες ενέργεια, διασκέδαση, διαδρομές και μοτοσυκλετιστική κουλτούρα.
Ραντεβού στον Ταΰγετο, 4 – 6 Σεπτεμβρίου 2026.
Μαζί δημιουργούμε την πιο ζωντανή μοτοσυκλετιστική γιορτή της χρονιάς!

