TOP NEWSΘΕΑΤΡΟ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ : Η παράσταση «Το κοροϊδάκι της Δεσποινίδος» παρουσιάζεται στο αμφιθέατρο του πάρκου Μεσσήνης

Ο Δήμος Μεσσήνης διοργανώνει τη θεατρική παράσταση «Το κοροϊδάκι της Δεσποινίδος», την κλασική κωμωδία των Τσιφόρου και Βασιλειάδη, την Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 21:00, στο αμφιθέατρο του πάρκου Μεσσήνης, στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού Μεσσήνης 2026».

Στην παράσταση που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ηλία Παπακωνσταντίνου, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Περικλής Αλμπάνης, Σταμάτης Τζελέπης, Έλενα Τσεφαλά, Δημήτρης Πάσιος, Χρήστος Φωτίδης και Κατερίνα Παπασιδέρη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Δήμος Μεσσήνης καλεί τους δημότες και τους επισκέπτες να παρευρεθούν και να απολαύσουν μία κλασική ελληνική κωμωδία.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που Accept Read More