TOP NEWSΕΙΔΗΣΕΙΣΜΕΣΣΗΝΙΑ

Όλα έτοιμα για την 12η Λευκή Νύχτα το Σάββατο 29 Αυγούστου

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη εμπορική γιορτή της πόλης, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2026. Η Καλαμάτα και φέτος αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου από την Μεσσηνία, την Πελοπόννησο και την Αττική, που θα κάνουν τις αγορές τους σε προνομιακές τιμές και θα διασκεδάσουν με τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Σήμερα, Πέμπτη 27 Αυγούστου 2026, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας, φορείς που συμπράττουν στη μεγάλη αυτή εμπορική βραδιά απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής προς όλους.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος αναφερόμενος στη Λευκή Νύχτα έκανε λόγο για “μεγάλη γιορτή της πόλης”, “έναν πολύ σημαντικό θεσμό” που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών, προσελκύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες τη συγκεκριμένη βραδιά στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Ο Δήμαρχος, μαζί με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργο Εγγλέζο, τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας και εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Γιώργο Καπερώνη και τον Πρόεδρο της Κ.Ε. Φάρις, απηύθυναν κάλεσμα σε όλους να επισκεφτούν το βράδυ του Σαββάτου 29 Αυγούστου την Καλαμάτα, προκειμένου να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις των καταστημάτων και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν στους ρυθμούς πόλης.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που Accept Read More