TOP NEWSΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής”: 4ήμερο περιπέτειας στον Εθνικό Δρυμό της ”Ζεστής Κοιλάδας” της Βάλια Κάλντα στην Πίνδο.

  Το ερχόμενο τετραήμερο (25 – 28/10ου) ο Σύλλογος Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής” έχει προγραμματίσει μια ενδιαφέρουσα δράση, θα ακολουθήσει τα χνάρια της καφέ Αρκούδας στον βιότοπό της.
Οι φυσιολάτρες του συλλόγου θα περπατήσουν σε μια εντυπωσιακά όμορφη και ανέγγιχτη περιοχή της χώρας μας με πλούσια σε σπάνια άγρια ζωή.
Κατά την διάρκεια του τετραημέρου θα εξερευνήσουν πεζοπορώντας μια από τις πιο παρθένες περιοχές της Ελλάδας, όπως είναι η Φιλιππιάδα στον Κοκκινοπηλό (Terra Rossa), η Βοβούσα, η Κορυφή Φλέγγα (2.159 μ.), οι Δίδυμες Δρακόλιμνες Φλέγγα, η Βάλια Κάλντα (Ζεστή Κοιλάδα), το  Αρκουδόρεμα, το ”Μονοπάτι Καλλιτεχνών” μέρος του Ursa Trail και το Μέτσοβο.
 
  Πληροφορίες (απογευματινές ώρες): Στο τηλέφωνο του συλλόγου 697 425 2234 ή στο φβ σελίδα: Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ ή στο instagram: efklis_pezoporikos_kalamatas

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που Accept Read More