TOP NEWSΕΙΔΗΣΕΙΣΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Ολοκλήρωσε με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Μαύρη Θύελλα!

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2 η Καλαμάτα καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 της Ελλάς Σύρου στο γήπεδο της Ηλιούπολης για τη 18η αγωνιστική.

Από το πρώτο ημίχρονο η Μαύρη Θύελλα έδειξε τις προθέσεις της, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες και πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).

Στην επανάληψη, η υπεροχή της ομάδας μας μετουσιώθηκε σε γκολ. Στο 55ο λεπτό, ο Τσέλιος με ένα εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ. Η Ελλάς Σύρου απάντησε με τον Τριμμάτη στο 63′ για το 1-1.

Παρά την ισοφάριση, η Μαύρη Θύελλα διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και δημιούργησε διαδοχικές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Ο Μιράντα με ατομική ενέργεια κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση, σκοράροντας με ψύχραιμο πλασέ στο 90+5’ για να διαμορφώσει το τελικό 2-1!

Καλαμάτα (Αλέκος Βοσνιάδης): Καλογεράκης, Καλουτσικίδης, Βαφέας, Στρούγγης, Τάχατος (69′ Σιλά), Οικονόμου, Κατάλντι (86′ Χορδάν), Παμλίδης (66′ Μιράντα), Τσέλιος, Μορέιρα (86′ Τσίνο Μορέιρα), Μάντζης (66′ Κωτσόπουλος).

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που Accept Read More