TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Τουριστικό τραίνο στους δρόμους της Καλαμάτας

Τη βατότητα ειδικής διαδρομής, μήκους 13 χιλιομέτρων, στην Καλαμάτα βεβαιώνει, με σχετικό έγγραφο του τμήματος Συγκοινωνιών, ο Δήμος Καλαμάτας.

Με τον τρόπο αυτό έρχεται και πάλι στην επιφάνεια το ζήτημα λειτουργίας τουριστικού τραίνου στο κέντρο της Καλαμάτας, κατά τα πρότυπα του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το έγγραφο της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου Καλαμάτας τα συγκεκριμένα ειδικά οχήματα δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 20 μέτρα σε μήκος, ενώ δεν μπορούν να κινούνται με ταχύτητα μεγαλύτερη των 25 χιλιομέτρων.

Η διαδρομή:

Η διαδρομή που εγκρίθηκε συμπεριλαμβάνει τις εξής οδούς: Ναυαρίνου (αφετηρία), Τσαμαδού – Αναλήψεως – Ψαρών – Λυκούργου – Αρτέμιδος – 23ης Μαρτίου – Υπαπαντής – Χρυστό. Θέμελη (στάση) – Φάριος – Φαρών – Σταδίου (στάση) – 23ης Μαρτίου – Νεδοντος – Κροντήρη (στάση) – Αριστομένους – Μακεδονίας – Ψαρών – Αναληψεως – Τσαμαδού – Ναυαρίνου (Φιλοξένια – στάση) – Ηρώων – Κρήτης – Φάρων – Ναυαρίνου (αφετηρία).

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More