TOP NEWSΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας : Συναυλία Τζαζ με τίτλο «Μediterranean Echoes» τη Δευτέρα 16 Μαρτίου

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2026, ώρα 8:30 μ.μ., στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τίτλο «Μediterranean Echoes».


Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας» υποδέχεται το Κουαρτέτο του Αλέκου Βρέτου, τεσσάρων κορυφαίων δεξιοτεχνών και συνθετών, στο νέο τους έργο με μουσική τζαζ με επιρροές από τη Μεσόγειο.

Το ούτι του Αλέκου Βρέτου, με το παραδοσιακό κλαρίνο του Γιάννη Δίσκου, και το μπάσο του Ντίνου Μάνου με το πιάνο του Δημήτρη Βερδίνογλου συνομιλούν και πλέκουν τα δικά́ τους στοιχεία επάνω στις μελωδίες που καλούνται να ερμηνεύσουν διατηρώντας το αυθεντικό́ χρώμα και νόημα. Οι συνθέσεις που θα ακουστούν είναι και των τεσσάρων, καθώς το έργο έχει συλλογικό μουσικό χαρακτήρα. Ανάμεσά τους παρεμβάλλονται, βεβαίως, και αγαπημένες συνθέσεις των Ara Dinkjian, Simon Shaheen, Anouar Braham, κ.ά.



Προπώληση εισιτηρίων:

Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Τιμή εισιτηρίου: 15,00 | 12,00 ευρώ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που Accept Read More