TOP NEWSΕΙΔΗΣΕΙΣΜΕΣΣΗΝΙΑ

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας την Κυριακή 10 Μάϊου

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 10 Μάϊου  για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες.

  • Στην Καλαμάτα, στις οδούς Καλλιπατείρας και Σειρήνων και περιμετρικά αυτών, από  08:00 έως 12:00.
  • Στην Καλαμάτα, στις οδούς Βασ. Γεωργίου – Παπαφλέσσα και πάρ. Λακωνικής, από  08:30 έως 10:30.
  • Στον Αντικάλαμο, (βόρεια του κοιμητηρίου Σπερχογείας), από  12:00 έως 15:00.
  • Στον Κάμπο Αβίας, από 12:00 έως 15:00
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.
Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

 

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που Accept Read More