TOP NEWSΕΙΔΗΣΕΙΣΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : Ολοκληρώνετε μια χρονιά με σπουδαίες επιτυχίες για την τάξη κιθάρας.

Με ανακοίνωση του το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ αναφέρετε στην χρονιά που ολοκληρώνετε :


 Άλλη μια χρονιά με σπουδαίες επιτυχίες για την τάξη κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με καθηγητή τον Αντώνη Κουφουδάκη. Τόσο οι μεγάλες διακρίσεις των αποφοίτων μας όσο και οι επιτυχίες των εν ενεργεία σπουδαστών μας, μας συγκινούν και μας γεμίζουν με περηφάνια για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

Ο Άκης Σιψάς που συνεχίζει τις σπουδές του στο Λιντς της Αυστρίας με καθηγητή τον Diamond Campbell βραβεύτηκε σε τρεις πολύ σημαντικούς Διεθνείς Διαγωνισμούς στην Πάδοβα, την Ιβρέα και το Σαράγεβο. Η Κωνσταντίνα Μαλαπάνη η οποία συνεχίζει τις σπουδές της στην Ζυρίχη με καθηγητή τον Vojin Kocic βραβεύτηκε τόσο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας όσο και στον διαγωνισμό Altamira Goritzia Guitar Competition. Ο Ιάσονας Γεωργιόπουλος που συνεχίζει τις σπουδές του στο Μόναχο με καθηγητή τον Franz Halasz διακρίθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάτρας αλλά και στον Οργανισμό ” Live Music Now Munchen” – Yehudi Menuhin, κερδίζοντας υποτροφία.
Από τους εν ενεργεία σπουδαστές της τάξης κιθάρας του Δ.Ω.Κ. η Αριάδνη Γεωργιοπούλου διακρίθηκε στο 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάτρας, ο Γιώργος Αντωνάκος βραβεύτηκε στο 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Αθήνας και πρόσφατα η Ηλιάνα Ρούσσου, που πριν λίγες μέρες πήρε με Άριστα το πτυχίο της και συνεχίζει στην τάξη Διπλώματος του Αντώνη Κουφουδάκη, τιμήθηκε με Β΄ Βραβείο στην μεγάλη κατηγορία του Διαγωνισμού της musicArte στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Κλείνοντας, είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι φέτος εκτός από την Ηλιάνα είχαμε την μεγάλη χαρά να απολαύσουμε την Ιωάννα Αγγελή και τον Μιχάλη Γιαννόπουλο, που ολοκλήρωσαν έναν δωδεκαετή κύκλο σπουδών παίρνοντας το πτυχίο τους με Άριστα, καθώς και τον Χαράλαμπο Κουσούλη ο οποίος αρίστευσε στις Διπλωματικές του Εξετάσεις παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα δύσκολο και δεξιοτεχνικό πρόγραμμα. Αποτελεί μεγάλο επίτευγμα το ότι σε λιγότερο από δέκα χρόνια δεκατρείς σπουδαστές από την συγκεκριμένη τάξη έχουν τιμηθεί με Πτυχία και Διπλώματα αποσπώντας τον βαθμό Άριστα.
Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον Αντώνη Κουφουδάκη που κοσμεί με την παρουσία του το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας αλλά και για την προσφορά του στην Τέχνη της πόλης μας μέσα από την παρουσία του αλλά και το Φεστιβάλ κιθάρας που διευθύνει από την γέννησή του!
Και φυσικά θερμά συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα καταπληκτικά παιδιά που μας τιμούν συνεχώς με τις βραβεύσεις τους αλλά και στους γονείς τους που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους αλλά και που τα ενθαρρύνουν στην δύσκολη και ανταγωνιστική μουσική διαδρομή τους.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που Accept Read More