TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ : Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος – Τρίτη 4 Απριλίου.

Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει στις 4 Απριλίου ημέρα Τρίτη στις περιοχές:

Κορυφάσιο, Γιάλοβα, Γιαννουλαίικα, ‘Ικλαινα, Πισάσκι, Πετροχώρι, Ρωμανού, στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino, στην περιοχή του Ρωμανού, στην περιοχή Διακουμπία, στο βιολογικό Χώρας, στην περιοχή Λαφίνα καθώς και στην περιοχή που βρίσκεται το Ανάκτορο του Νέστορα και στην Τραγάνα, το διάστημα 8 π.μ.  3 μ.μ.  

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερατο ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνωΓι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Εθα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑΈτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύουακόμα κι αν βρίσκονται καταγήςγιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More