TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Δυτικής Μάνης : Ενημέρωση για τους Δημότες και επισκέπτες του Δήμου

Ενημερώνουμε τους Δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου ότι, την Δευτέρα 12-06-2023 θα ξεκινήσουν, από τον ανάδοχο του έργου, οι εργασίες Βελτίωσης παραλιακής οδού Αγίου Νικολάου της Δημοτικής Ενότητας Λεύκτρου του Δήμου Δυτικής Μάνης.
Το έργο έχει ενταχθεί στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014 – 2020» και υλοποιείται με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Για την εκτέλεση των εργασιών, θα πρέπει να διακόπτεται, τμηματικά, η κυκλοφορία στην παραλιακή οδό και επιπλέον θα υπάρχει διέλευση μηχανημάτων έργου και φορτηγών οχημάτων επί των δημοτικών οδών του οικισμού του Αγίου Νικολάου.
Ζητάμε την κατανόηση από τους Δημότες μας, αλλά και από τους επισκέπτες του Δήμου για την όχληση που θα προκληθεί και εφιστούμε την προσοχή σας για αποφυγή ατυχημάτων, κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More