TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ: Δημήτρης Καφαντάρης – Νέα μέλη με την Δημοτική Παράταξη “Δύναμη Ελπίδας”

Νέα μέλη ανακοίνωσε ο  Δημήτρης Καφαντάρης  με την Δημοτική Παράταξη “Δύναμη Ελπίδας”
 Δημήτρης Καφαντάρης :
“Καλωσορίζουμε με χαρά στη Δημοτική μας Παράταξη ” Δύναμη Ελπίδας” τον Δημήτρη Μαγγανά, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Νέστορος .
Ο Δημήτρης, πατέρας τριών παιδιών, είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί πάντα, δίπλα σε κάθε πολίτη, να προσφέρει χωρίς να ζητά. Αυτοδιοικητικός ο ίδιος, έχει διατελέσει Πρόεδρος στο αγαπημένο του Χωριό την Μεταξάδα και Πρόεδρος του συλλόγου γονέων του γυμνασίου λυκείου Χώρας.
Ο Δημήτρης εχει μεγάλη εμπειρία στο τομέα των δημοσίων έργων, εργοδηγός ο ίδιος σε μεγάλη εταιρία, έχει συνδέσει το όνομά του με σημαντικά οδικά έργα της περιοχής μας.
Ο Δημήτρης συστρατεύεται μαζί μας, σε αυτό τον όμορφο αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί για να οδηγήσουμε τον αγαπημένο μας τόπο στην ανάπτυξη και ευχόμαστε καλή επιτυχία !
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και δέντρο
Καλωσορίζουμε με χαρά στη Δημοτική μας Παράταξη ” Δύναμη Ελπίδας” τον Δημήτρη Σαλαντή ως υποψήφιο Πρόεδρο στη Δημοτική Κοινότητα Ακριτοχωρίου.
Ο Δημήτρης , μόνιμος πλέον κάτοικος Ακριτοχωρίου, συνταξιούχος αξιωματικός της αστυνομίας (με βαθμό Αστυνομικού Δντη) συστρατεύεται μαζί μας, δίνοντας τις γνώσεις και την εμπειρία του , σε αυτό τον όμορφο αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί για να οδηγήσουμε τον αγαπημένο μας τόπο στην ανάπτυξη.
Δημήτρη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία !
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που χαμογελούν
Υποψηφιος Δημοτικός Συμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πύλου, μετά απο δική μου παραίνεση και δική του αποδοχή, λόγο ότι διαμένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πύλο , θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με την «Δύναμη Ελπίδας» ο Σταθης Ψώνης, γιος του επί πολλά χρόνια Αντιδημάρχου Παπαφλέσσα και Προέδρου της Κοινότητας Βλαχόπουλου Σάκη Ψώνη , ο οποίος έβαλε τη δική του σφραγίδα με μεγάλα και σημαντικά έργα τα οποία υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και τον οποίο τον ευχαριστούμε.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Σήμερα του Αγίου Διονυσίου πολιούχου του Πετροχωρίου επέλεξε η φίλη μου Φωφώ Καναβού να μας ανακοινώσει την πρόθεσή της να ενταχθεί στην αυτοδιοικητική μας παρέα «Δύναμη Ελπίδας» ως υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Ρωμανού.
Οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη απο ανθρώπους οι οποίοι έχουν διάθεση προσφοράς .
Φωφώ να σε ευχαριστήσουμε για την επιλογή σου και να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία ! “
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που χαμογελούν

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More