TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ : Άνοδος Γεώργιος Λεβεντάκης – Στην Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων «2η FILIATRA Agro Vision 2023»

Γεώργιος Λεβεντάκης:
“Επισκέφθηκα την Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων «2η FILIATRA Agro Vision 2023», η οποία διεξήχθη στον προαύλιο χώρο του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου, της πόλης των Φιλιατρών.
Μια έκθεση, που προβάλλει τον τόπο μας και που τείνει να γίνει θεσμός, καθώς δεκάδες εκθέτες, από όλη τη χώρα, συμμετείχαν σ’ αυτήν.
Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με κάποιους από αυτούς, όπως και με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, αλλά και τον διευθυντή της ΔΑΟΚ Τριφυλίας, κ. Αντώνη Παρασκευόπουλο, που προσφέρει πολλή και σημαντική βοήθεια, χρόνια τώρα, στην Τριφυλία και τους αγρότες της.
Του δραστήριου Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών που την διοργάνωσε, με πολύ μεγάλη επιτυχία, και σε συνεργασία με τον Δήμο Τριφυλίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, για ακόμα μία χρονιά, όσο πιο άρτια γινόταν.
Σημαντικές υπήρξαν και οι παράλληλες δράσεις, στο πλαίσιο της έκθεσης, με ενημερωτικές εκδηλώσεις, από έγκριτους επιστήμονες, εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα και παραγωγούς.
Επετεύχθη, λοιπόν, ο στόχος και της 2ης FILIATRA Agro Vision 2023, η οποία χθες έριξε αυλαία, και φυσικά αξίζουν, σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη προετοιμασία και διοργάνωσή της, πολλά πολλά συγχαρητήρια.”
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο που λέει "AXATKA ΠΛΑΣΤΙΚΑ"
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν γκολφ και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και φωτισμός
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και γένι
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More