TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Καλαμάτα – Παρίσι με την Air France από το Σάββατο 6 Ιουλίου

Το Σάββατο 6 Ιουλίου και ώρα 12:30 έγινε στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» στην Καλαμάτα η υποδοχή του πρώτου αεροσκάφους της Air France από Παρίσι με προορισμό τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος σε μήνυμά του ανέφερε: «Υποδεχθήκαμε στο διεθνές αεροδρόμιο Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος της Καλαμάτας μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Πλέον η Air France συνδέει την Καλαμάτα με το Παρίσι, η δε παρουσία της εδώ έρχεται να επιβεβαιώσει την σταθερά ανοδική πορεία που χαράσσει τουριστικά η περιοχή μας.

Ο τουρισμός αποτελεί για την εθνική αλλά και την τοπική μας οικονομία βασικό πυλώνα ανάπτυξης. Δημιουργεί προστιθέμενη αξία, προσφέρει θέσεις εργασίας και παράγει πλούτο. Η συνεργασία μεταξύ όλων, Δήμου, Περιφέρειας, άλλων φορέων και ιδιωτών αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια να κάνουμε τον τόπο μας περισσότερο ελκυστικό και φιλόξενο.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση των έργων υποδομής. Του εσωτερικού οδικού δικτύου της Μεσσηνίας, του αυτοκινητόδρομου που θα συνδέσει τη δυτική Ελλάδα και προφανώς η αναβάθμιση του αεροδρομίου μας. Κοινός αγώνας και στόχος όλων μας».

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More