TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Μεσσήνης : Εσπερίδα υγείας με θέμα «Η σημασία της πρόληψης στην υγεία και η ανάπτυξη προληπτικής συμπεριφοράς»

Ο Δήμος Μεσσήνης στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την προαγωγή της δημόσιας υγείας, οργανώνει εσπερίδα υγείας με θέμα «Η σημασία της πρόληψης στην υγεία και η ανάπτυξη προληπτικής συμπεριφοράς».
Η ενημερωτική εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 19:00 στο αίθριο του Δημαρχείου.
Η Καθηγήτρια Βιολογίας – Γενετικής – Νανοϊατρικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Μαρία Γαζούλη, θα μιλήσει με θέμα «Η σημασία της Πρόληψης στην Υγεία».
Ο Καθηγητής Καρδιολογίας του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας Κωνσταντίνος Τούτουζας, θα μιλήσει με θέμα «Πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων. Τι πρέπει να προσέχουμε».
Συντονιστής θα είναι ο Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Μεσσήνης σε θέματα υγείας, ιατρός Γιώργος Πετράκος.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα διανεμηθούν στους παρευρισκόμενους τεστ αυτοελέγχου παρουσίας αιμοσφαιρίνης και τεστ αυτοελέγχου νεφρικής λειτουργίας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More