TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ» – Θεόδωρος Αλεξόπουλος , στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου.

Στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου, ο Θεόδωρος Αλεξόπουλος

Ο Θεόδωρος Αλεξόπουλος, από τη Τοπική Κοινότητα Οιχαλίας, επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των καυσίμων με ιδιόκτητα βενζινάδικα, καθώς και στο χώρο της εμπορίας και ενοικίασης Ι.Χ. αυτοκινήτων, τέως Πρόεδρος της τ.κ. Οιχαλίας 2014-2019, τέως μέλος του τοπικού συμβουλίου τ.κ. Οιχαλίας το έτος 2010-2014, καθώς και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το έτος 2019 με το συνδυασμό του κ. Αδαμόπουλου Σπύρου, συστρατεύεται στο πλευρό της Δημάρχου Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, δηλώνοντας την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή του αναφέρει:
«Η Δήμαρχος κα. Γεωργακοπούλου με ενέπνευσε στο να θέσω υποψηφιότητα, διότι με εκφράζουν η αυθεντικότητα, η ειλικρίνεια, η συνέπεια, η πίστη και οι αξίες της. Ανέκαθεν εξέφραζα την επιθυμία να συμμετέχω ενεργά στα κοινά της περιοχής μου, έχοντας ως απώτερο σκοπό μια Οιχαλία ενωμένη που θα την διακρίνει η εξωστρέφεια».

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου αφού τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της, τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More