TOP NEWS ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ – ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

Το βιβλίο τους με τίτλο «Προδομένη Εξέγερση», ένα συγκλονιστικό ιστορικό γεγονός της σύγχρονης Κυπριακής ιστορίας, θα παρουσιάσουν οι Σωτήρης Βλάχος και Θέμος Δημητρίου, στο νέο χώρο του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας (Κουτσομητοπούλου 6), την Κυριακή 23 Απριλίου, στις 7:30 μ.μ.

“Πριν 20 χρόνια μια τουρκοκυπριακή εξέγερση ανάγκασε το καθεστώς της «Τουρκικής Δημοκρατίας τη Βόρεια Κύπρου» να ανοίξει τα οδοφράγματα προκαλώντας το πρώτο ρήγμα στο σκληρό σύνορο της μοιρασμένης Κύπρου.”

Την εκδήλωση θα προλογίσει αλλά και θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ηλίας Μαραβάς. Ο συγγραφέας του βιβλίου Σωτήρης Βλάχος, αρθρογράφος και πολιτικός ακτιβιστής, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σχετικά με το βιβλίο και το ιστορικό γεγονός. Από την Κύπρο θα συνδεθεί μέσω scype ο Θέμος Δημητρίου, πολιτικός μηχανικός και μέλος του Συμβουλίου Ανοικοδόμησης και Επανεγκατάστασης Προσφύγων. Θα ακολουθήσει συζήτηση καθώς και ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου.

«Προδομένη Εξέγερση»

Εκδόσεις: Καμπύλη

Ημ. Έκδοσης: 2007

Σελίδες: 200

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More