TOP NEWS ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη – «Βάκχες» του Ευριπίδη από τη Royal Academy of Dramatic Art του Λονδίνου – Σήμερα  Τρίτη , «Αντιγόνη» του Σοφοκλή

Με τις «Βάκχες» του Ευριπίδη από τη Royal Academy of Dramatic Art του Λονδίνου συνεχίστηκε την Δευτέρα 22 Απριλίου, στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης, το 11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο έργο παρουσιάστηκε χθες Κυριακή 21 Απριλίου, στο αμφιθέατρο του Πάρκου Μεσσήνης.
Μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 5ο Γυμνάσιο, το 1ο Γενικό Λύκειο, το 1ο Γυμνάσιο, το 2ο Γενικό Λύκειο, και το 6ο Λύκειο Καλαμάτας και το Γενικό Λύκειο Δωρίου παρευρέθηκαν στο Εκκλησιαστήριο και παρακολούθησαν την παράσταση.
Στο τέλος της παράστασης, όλοι οι συμμετέχοντες τιμήθηκαν με αναμνηστικά διπλώματα, που απονεμήθηκαν από τον τέως εντεταλμένο του Δήμου Μεσσήνης σε πολιτιστικά θέματα, Γιώργο Δαβίλλα, ο οποίος απηύθυνε κι ένα σύντομο χαιρετισμό.
Οι μαθητές του 4ου Λυκείου Καλαμάτας ανέλαβαν τον ρόλο των «Μικρών Ξεναγών» στην πρωτοβουλία «Μικροί Ξεναγοί: οι μαθητές ξεναγούν μαθητές», προσφέροντας στους συντελεστές της RADA μια εμπειρία ταξιδιού στην ιστορία της Αρχαίας Μεσσήνης μέσω αυτής της ενδιαφέρουσας παράλληλης δράσης.
Σήμερα  Τρίτη 23 του μήνα, το Φεστιβάλ συνεχίζεται με την παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή από το 2ο Πειραματικό ΓΕΛ Κιλκίς.
Συντελεστές της Royal Academy of Dramatic Art
Σκηνοθεσία (Director): Directed by the ensemble and Ian Morgan/ Christopher Sivertsen
Κοστούμια: Ensemble / Σύνολο Θεατρικής Ομάδας
Χορογραφία: Ensemble /Σύνολο Θεατρικής Ομάδας
Σύνολο Θεατρικής Ομάδας (Ensemble)
Colin Bloechi
Anita Brokmeier
Kate Hunter
Emma Pyne
Emma Conlon
Anna Maria Kopacek
Hani Taha
Oscar Chandler
Solveig Magnusdottir
Felipe Jara
Eliza Scott
Chloe Chua E- Shyan
Claudia Shnier
Seahoon Kim
Olga fedori
Nina Chen
Nathan Gregory
Devaki Rajendran

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More