TOP NEWS ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

«ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ» : Πεζοπορική εξόρμηση στο Μαργέλι και «Ημέρα Χωριού» τη Κυριακή.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11 το πρωί και με σημείο συνάντησης το χωριό Μαργέλι θα ξεκινήσει η δράση με την ονομασία «ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ» που διοργανώνει η ομάδα «ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ».

Αρχικά θα πραγματοποιηθεί ήπια βιωματική πεζοπορική εξόρμηση από το Μαργέλι προς το Άνω Κοντογόνι με επιστροφή, στη συνέχει όσοι επιθυμούν θα ξεναγηθούν στο χωριό ενώ θα υπάρχει και σύναξη με ιστορίες και λαογραφικές αναφορές  της περιοχής στο παραδοσιακό καφενείο μεζεδοπωλείο του χωριού όπου ο επισκέπτης παράλληλα  μπορεί να απολαύσει καφέ και φαγητό.

Η εκδήλωση φέρει τον τίτλο ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ καθώς ολόκληρη ημέρα είναι αφιερωμένη στο Μαργέλι όπου και θα «συστηθεί» με τις δράσεις που αναφέραμε στον περιηγητή. Πρόκειται για ένα γραφικό και ήσυχο χωριό με φιλόξενους κατοίκους και προσφέρεται για πεζοπορία και βιωματική προσέγγιση της ζωής στην ύπαιθρο.

Σημείο συνάντησής είναι το Μαργέλι, στις 11 το πρωί. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6945568387 ή στο laskaris0@gmail.com

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More