LIFE STYLE TOP NEWS ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ : Μαντόνα – Το «τερμάτισε» με τις προκλητικές αναρτήσεις – Πόζαρε εντελώς γυμνή στο κρεβάτι

Η επιστροφή της Μαντόνα συναυλίες της, αλλά και η πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της, έκαναν τους φαν της να ξεχαστούν για λίγο, όσον αφορά τις αναρτήσεις που έκανε και σχολιάζονταν αρνητικά.

Η «βασίλισσα της ποπ» πόζαρε «μεταλλαγμένη» από τις πλαστικές, όπως έγραφαν τα περισσότερα από τα σχόλια στις φωτογραφίες της, ενώ προκαλούσαν αίσθηση και οι άκρως αποκαλυπτικές της πόζες. Το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, η Μαντόνα επανήλθε με μια ακόμη γυμνή φωτογραφία της, ίσως την πιο αποκαλυπτική που έχει ανεβάσει ποτέ.

Ολόγυμνη από τη μέση και πάνω ποζάρει στον φακό και ευχαριστεί το κοινό της Βαρκελώνης, για το οποίο και έδωσε μια μεγάλη συναυλία. Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η 65χρονη δείχνει το στήθος της, το οποίο έχει καλύψει με μια λευκή διαφάνεια, ενώ σε μία άλλη ποζάρει προκλητικά πάνω στο κρεβάτι.

Οι φωτογραφίες της

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More