LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Φιλιατρά : Παράρτημα Τριφυλίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας – Σειρά δράσεων από Πέμπτη 28 Μαρτίου έως και Σάββατο 30 Μαρτίου .

Με αφορμή την Επέτειο για την Ελληνική Επανάσταση και την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, το Παράρτημα Τριφυλίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας στα Φιλιατρά προγραμματίζει σειρά δράσεων με τη συγγραφέα-εικονογράφο Μάρια Μπαχά και το βιβλίο της «Μία ιστορία για τον Διονύσιο Σολωμό», από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο.

Το πρόγραμμα των δράσεων έχει ως εξής:

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024: Παράρτημα Τριφυλίας ΔΗΚΕΒΙΚ – «Πειραματικό Εργαστήρι Ανάγνωσης», 16.30-18.00.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024: Παράρτημα Τριφυλίας ΔΗΚΕΒΙΚ – Γ’ Γυμνασίου Φιλιατρών, στις 10.30 & στη Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων – Γυμνάσιο Γαργαλιάνων στις 18.00

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024: Παράρτημα Τριφυλίας ΔΗΚΕΒΙΚ – Adult Picture Book Club, 17.00-18.30

Οι δράσεις γίνονται με τη συνεργασία των εκδόσεων ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ, των Γυμνασίων Φιλιατρών και Γαργαλιάνων, του βιβλιοπωλείου ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ στην Κυπαρισσία και με την υποστήριξη του ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΡΕΚΟΥΚΙΑ στους Γαργαλιάνους, της εταιρείας TEN TEC S.A. και της MILIOTI EXTRA VIRGIN OLIVE OIL.

Η εκδήλωση στη Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη στους Γαργαλιάνους είναι ανοιχτή και για το κοινό.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More