ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λακωνίας μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παν. Νίκας

Π. Νίκας: «Θέλουμε να φέρουμε έναν άλλο τρόπο διακυβέρνησης, έναν άλλο τρόπο διαχείρισης των πόρων της περιφέρειας»

Σε κομματική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Λακωνίας μίλησε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και νυν δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας.

Τον κ. Νίκα υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ λακωνίας της ΝΔ Βασίλης Ορφανός. Ο κ. Νίκας κάλεσε σε συστράτευση τους νεοδημοκράτες της Λακωνίας για την μάχη της Περιφέρειας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Θανάσης Δαβάκης, οι πρώην βουλευτές Φεβρωνία Πατριανάκου και Γιάννης Σταθόπουλος, ο Νεοκλής Κρητικός, ο Μενέλαος Δασκαλάκης, οι πρώην Δήμαρχοι Σπάρτης Σταύρος Αργειτάκος και Δημοσθένης Ματάλας, και στελέχη του κομματικού πυρήνα της Ν.Δ.

Ο κ. Νίκας ανακοίνωσε και δυο υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του, τον Τάκη Καρρά και τον Γιάννη Τζεφεράκο.

Ο κ. Νίκας σε δήλωσή του μετά την ομιλία του αφού ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση τόνισε  ότι: «Ξεκινάμε έναν αγώνα για την Πελοπόννησο, θέλουμε να φέρουμε έναν άλλο τρόπο διακυβέρνησης, έναν άλλο τρόπο διαχείρισης των πόρων της περιφέρειας για να υποστηρίξουμε έργα μεγάλα για την Περιφέρεια, τα οποία θα αντέξουν στο χρόνο και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιφέρειας». Επίσης ο υποψήφιος περιφερειάρχης επεσήμανε ότι θα επισκεφθεί όλους τους δήμους της Λακωνίας.

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More