TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Ο ιερέας με τα «εύπλαστα κόκαλα» παραμένει ιατρικό αξιοπερίεργο

Ο Bharat Tiwari από την ινδική πολιτεία Μαντία Πραντές υποφέρει από μια σπάνια κατάσταση που δεν έχει για την ώρα ιατρική διάγνωση.

«Καμπυλωτό ιερέα» αποκαλούν στο χωριό του τον 53χρονο, ο οποίος λέει: «Είμαι έτσι από την παιδική μου ηλικία και δεν είμαι σίγουρος πώς ξεκίνησε. Δεν ξέρω τι είναι αυτή η πάθηση, είμαι όμως έτσι όταν ένας τοίχος έπεσε πάνω μου σε ηλικία 5 ετών. Οι γονείς μου αποπειράθηκαν όλων των λογιών τις θεραπείες, τίποτα όμως δεν δούλεψε».

Ο ίδιος θεωρεί πάντως όσα του συμβαίνουν «δώρο Θεού»: «Πιστεύω στον Θεό και ξέρω πως όλα προέρχονται από αυτόν. Κι αυτό είναι λοιπόν από τον Θεό και δεν πρέπει να με κάνει λυπημένο ή πικραμένο. Δεν έχω κάποια ασθένεια και δεν είμαι λυπημένος, κι έτσι δεν είναι πρόβλημα».

Και λέει μάλιστα πως η ασυνήθιστη όψη του τον έχει κάνει σεβάσμιο, καθώς όλοι έρχονται να τον δουν και να αποδώσουν τις τιμές τους. Η κατάστασή του δεν τον αποτρέπει από το να είναι λειτουργικός στην καθημερινότητά του, καθώς κάνει ό,τι και όλοι οι άλλοι γύρω του.

Άλλοι πάλι θεωρούν πως ο ινδουιστής ιερέας είναι κάποια σημαντική μετενσάρκωση και συνωστίζονται για να τους ευλογήσει…

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More