TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Εκπαιδευτηρίων Μπουγά – ΙΕΚ “Ορίζων” στην πλατεία της Καλαμάτας

“Τελικός Προορισμός…Χριστούγεννα” από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και το ΙΕΚ “Ορίζων”

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, από τις 18.00 έως τις 21.00  τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και το Ι.Ε.Κ. «Ορίζων» διοργανώνουν στην κεντρική πλατεία  ένα ταξίδι μαγικό, γεμάτο εκπλήξεις, με πολλές στάσεις και τελικό προορισμό… τα Χριστούγεννα!!!

Ένα ταξίδι με… χριστουγεννιάτικες κατασκευές, στολίδια και ημερολόγια, παιχνίδια, ζαχαροπλαστείο, face painting, χριστουγεννιάτικο φωτογραφείο, άλλα και ελκηθροδρομίες και Formula 1 από τους ομίλους Ρομποτικής, Steam και Arkki.

Στόν χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ο «Κουμπαράς της Αγάπης»,τον οποίον  όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να  γεμίσουν  αγοράζοντας όμορφες χειροποίητες κατασκευές των παιδιών του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά και των παιδιών που φοιτούν στο ΚΔΑΠ.

Η εκδήλωση θα ντυθεί μελωδικά από τις γλυκές, μελωδικές φωνές της χορωδίας του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του ΚΔΑΠ του σχολείου , που θα μας κρατήσουν συντροφιά τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More