TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Η εθνική ομάδα ανδρών του goalball στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας

Το ιστορικό Δημαρχείο επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2019 η Εθνική Ομάδα Ανδρών του παραολυμπιακού αθλήματος goalball. Τους αθλητές της εθνικής ομάδας υποδέχθηκε εκ μέρους του Δημάρχου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Μπουζιάνης, ο οποίος τους καλωσόρισε στην Καλαμάτα και τους ευχήθηκε καλή παραμονή και επιτυχείς αγώνες επίδειξης αυτού του αθλήματος, το οποίο έχει σχεδιασθεί ειδικά για συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης, τονίζοντας ότι δίδουν παράδειγμα σθένους και αγωνιστικότητας προς όλους και ιδίως τους νέους.

Η εθνική ομάδα του goalball δίδει αγώνες επίδειξης για σχολεία την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, ενώ το Σάββατο 16 του μήνα θα διεξαχθεί το 1ο τουρνουά goalball στην Καλαμάτα. Θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας. Το διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, ενώ συνδιοργανωτής είναι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών – Περιφερειακή Ένωση Νότιας Πελοποννήσου. Θα συμμετάσχει και η Εθνική Ομάδα Ανδρών του goalball.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More